Den 1. juni 2010 vil Norge innføre et totalforbud for overføringer til utenlandske spillselskaper som har Europeisk lisens til å drive pengespill. Etter at betalingsforbudet er satt ikraft er det ikke ulovlig for Norske spillere å overføre eller motta penger til spillselskaper, men bankene stilles strafferettslige ansvarlige.

Betsson oppgir følgende informasjon til nye og gamle norske kunder:

Betalingsforbudet og hva det betyr for deg:

Reguleringen gjelder kun bankene. Du, gammel som ny kunde, kan fortsatt spille hos uten at dette bryter med betalingsforbudet.

De nye reguleringene handler rett og slett om at de norske bankene i fremtiden ikke vil kunne overføre penger direkte til spillselskapet. Det betyr at når du ønsker å overføre penger fra din norske bank til et nettspillselskap, så skal banken normalt ikke kunne fullføre transaksjonen.

Vi i Betsson har derimot valgt sikre løsninger som ikke rammes av dette, og som gjør at du kan fortsette å spille akkurat som før.

Følgende betalingsalternativer kan benyttes etter 1. Juni:

1. Speedcard – Vårt anbefalte betalingsalternativ

På Betsson kan du velge mellom forskjellige E-wallets. En E-wallet er rett og slett en virtuell eller online konto som du skaper deg via lanker du finner på vår nettside. Vi har spesielt valgt ut Speedcard som det beste alternativet her, grunnet deres enkle registrerings prosess og muligheter til å utstede et fysisk VISA Electron kort. Med dette kortet kan du ta ut penger og kjøpe varer over hele verden og blir rett og slett som en sekundær bank konto for deg.

Uansett hvilken e-wallet du velger tar hele registreringsprosessen deg maks 10 minutter fra du påbegynner registreringen første gang, til du er klar til å nyte våre mange underholdningstilbud her på Betsson.

Alle våre E-wallets finner du ved å først registrere deg som generell Betsson kunde for deretter å velge ”Innskudd”.

2 .VISA Innskudd

Du vil også kunne benytte deg av vanlig VISA innskudd også etter betalingsforbudet. Vi gjør dere imidlertid oppmerksomme på at uttak av gevinster enklest gjøres vi Speedcard.

3. Bankinnskudd

Du vil også fortsatt kunne benytte bankinnskudd som overføringsmetode når du spiller på Betsson. For å gjøre det må du logge inn på din Betsson-konto og utføre en transaksjon (kalt Bank Deposit). Betsson vil gi deg nødvendig informasjon som banken din trenger for å få fullført transaksjonen. Det betyr at du må logge deg inn på nettbanken din og supplere banken med den informasjonen den trenger.
Med Vennlig Hilsen
Betsson

Spille på Betsson Casino, klikk her!